ACESCO és un centre educatiu concertat per la Generalitat de Catalunya, d’una línia, en el qual s’imparteixen estudis d’Educació Infantil P3-P5, Educació Primària i ESO.

Una escola amb història

ACESCO va néixer com Acadèmia Vivet, l’any 1941. Era un centre d’Educació Primària on després es van impartir també estudis de comerç. D’aquí el seu nom posterior: Academia de estudios comerciales: AC.ES.CO.

L’any 1980 es trasllada de l’Avinguda Catalunya a l’edifici actual, passant a ser-ne el titular el Sr. José Miguel López. Anys després, la titularitat passa a la Pilar González, fins al dia d’avui. Des de gener de 2019 està en ple procés de renovació del seu Projecte Educatiu, de les seves instal·lacions i de la Direcció del centre.

Què som?

ACESCO és un centre educatiu privat concertat, d’una línia, que ofereix les tres etapes de l'educació obligatòria: Educació Infantil P3-P5, Educació Primària i ESO. El nostre caràcter propi inclou el fet de ser una escola no confessional. L’èxit del model educatiu de l’escola es basa en 3 pilars: Valors, Projecte i Persones.

Els nostres valors
Oferim una Educació Integral, que col·labori amb les famílies a fer dels alumnes persones responsables i solidàries, amb sentit crític i autònomes. Respectem les conviccions de les famílies i els alumnes, i fomentem la convivència i el diàleg dins i fora de la comunitat escolar. Ajudem a desenvolupar un equilibri emocional que esdevingui font de benestar personal i de projecció positiva dins la societat.

Projecte educatiu

El nostre Projecte Educatiu de Centre nou és EMPREMTA, fonamentat en cinc àmbits: Global, Competencial, Emocional, Familiar i Social. El desenvolupament de les competències dels nostres alumnes és essencial, ens ha de permetre viure en un món globalitzat, sent persones emocionalment equilibrades, i tot això ha de derivar en satisfactorietat familiar i en una adequada relació amb l’entorn social, a la nostra ciutat i més enllà.

Global

Competencial

Emocional

Familiar

Social

Amb aquestes 5 empremtes, eduquem els nostres alumnes perquè esdevinguin persones responsables, solidàries i amb sentit crític. Sempre respectant les conviccions de les famílies i els alumnes, fomentem un ambient de treball a l’aula que preserva la convivència i el diàleg.

Persones

ACESCO és una escola formada per un equip de persones que compartim el nou Projecte EMPREMTA i treballem il·lusionades en la tasca educativa, per dur-la a terme diàriament amb la màxima professionalitat i dedicació. L’estabilitat de l’Equip i la seva Formació permanent són eines clau per poder-nos guanyar la confiança dels alumnes i la tranquil·litat de les famílies.

Seleccionem el professorat per tal de garantir un projecte educatiu cohesionat, coherent i de màxima qualitat. Tots, junt amb el personal no docent, formem un equip compromès, motivat i plenament identificat amb els valors de l'escola, i que ajuda a fomentar-los.

Aquí us mostrem els nostres principals Equips de Treball.

Equip directiu

Equip Directiu

Equip d’Educació Infantil i Primària
Equip d’Educació Infantil i Primària
Equip ESO
Equip ESO
Equip Psicopedagògic
Equip Psicopedagògic
Secretaria
Cuina
Cuina

Documentació

6c84695922
PLC-ACESCO.pdf

PGC-ACESCO-2019-20.pdf

NOFC-ACESCO.pdf

Memòria-Acadèmica-ACESCO-2018-19.pdf

4

Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres