La cultura del pensament ens permet formar a persones crítiques i compromeses

La finalitat de la nostra educació secundària és aconseguir uns nois i noies feliços que tinguin les habilitats i eines òptimes per se competents en el món que els envolta i per saber enfrontar-se als nous reptes.
 Ajudar a potenciar el seu sentit crític i d’anàlisi del seu entorn, així com per reforçar la seva autoestima. Educar en els valors de la solidaritat i respecte a la societat i el medi ambient. Fent dels nostres nois/noies persones que empatitzin davant la seva realitat i que tinguin el gust de l’aprenentatge al llarg de la seva vida.

Horari

Dilluns- dimarts de 8-13:30 i de 15-17h

Dimecres a divendres de 8-12:30 i de 15-17h (en estudi)

Estades lingüístiques

Desdoblaments a Matemàtiques, Tecnologia, Ciències Naturals i Llengües.


Projectes transversals

eTwinning, certificats Cambridge

Projecte Espurna UAB


Apadrinament lector amb educació primària

Assessorament individualitzat

Moodle d’aula

Colònies

Metodologies
Lectura
Fomentem la lectura diària creant espais de lectura silenciosa on els nois i noies trien el llibre que els interessa en les llengües (anglès, català i castellà).
Educació emocional
Els nois i noies controlen i dirigeixen les seves emocions personals i desenvolupen habilitats socials per poder enfrontar-se als reptes futurs a la seva vida.
Tecnologia
Treballem aquesta matèria en grups reduïts per potenciar el treball experimental de la matèria (Robòtica, experiments al laboratori, química).
Anglès
Impartim 4h d’anglès, una hora de conversa. Els alumnes participen en la plataforma d’intercanvi internacional europeu eTwinning que permet fomentar l’interès per la llengua anglesa i diferents cultures. Preparem als nostres alumnes a realitzar els exàmens Cambridge (KET, PET i FCE for schools). Assolim l’aprenentatge de l’anglès amb una estada amb famílies a 3r d’ESO a Londres.
Alemany
L’escola ofereix una tercera llengua estrangera a partir de 3r d’ESO. I completem aquest aprenentatge amb el viatge de fi de curs a Berlín.
Setmana de la ciència
Treballem durant una setmana tots els alumnes del centre, diferents temes científics curriculars en grups de treball, fem una exposició final de tots els projectes realitzats on es conviden les famílies.
Aprenentatge servei

El nostre centre col·labora amb el projecte Save the Children i cada anys realitzem la cursa solidària on tots els nostres alumnes participen i prenen consciència dels valors socials i solidaris. Els alumnes de 4t d’ESO fan un apadrinament lector amb els alumnes de 2n de primària fomentant la relació interpersonal dels nostres alumnes del centre. Projecte de tu a tu, on el alumnes de 4t formen als alumnes de 3r sobre els riscos i bon ús de les xarxes socials, així com també es fan responsables de qualsevol problema que tinguin els seus companys a les xarxes socials i intenten fer de mediadors a tota la secundària.

Servei comunitari
Els alumnes de 4t d’ESO fan dos serveis comunitaris al llarg del curs: “Parets contra el càncer” i “Donació de sang”. Fomentem els valors de la solidaritat i la participació dels nostres alumnes en projectes socials que formen part del seu entorn, de forma desinteressada amb l'únic objectiu d’ajudar i col.laborar amb la societat
.

Assistents de conversa en Llengua anglesa

Tots els nostres alumnes disposen de servei d’Assistent de conversa, que ha de fer que el nostre nivell de Llengua anglesa millori sense pausa fins a la fi dels estudis obligatoris. Sempre és organitzat amb personal nadiu d’aquella llengua.

Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres