L'escola

Des de l’any 1941 acompanyem els nostres alumnes en el seu procés d’aprenentatge, des de l’Educació Infantil i la Primària, fins a la Secundària. Som un centre educatiu concertat per la Generalitat de Catalunya amb un projecte educatiu que deixa EMPREMTA.

El caràcter de la nostra escola, obert i familiar, ens capacita per oferir un ensenyament integral basat en Valors, Projecte i Persones, tres pilars que, per a nosaltres, són fonamentals.

Preinscripcions

Demana informació

Envia el formulari

Contacta'ns ara!

Omple el formulari i vine a conèixer l'escola!

[ninja_form id=1]

Creixent amb EMPREMTA

El nostre projecte educatiu rep el nom d’EMPREMTA, i consolida de forma oberta i integral l’aprenentatge a través de 5 àmbits indispensables pel desenvolupament de l’alumne:

Global

Competencial

Emocional

Familiar

Social

Amb aquestes 5 empremtes, eduquem els nostres alumnes perquè esdevinguin persones responsables, solidàries i amb sentit crític. Sempre respectant les conviccions de les famílies i els alumnes, fomentem un ambient de treball a l’aula que preserva la convivència i el diàleg.

Les nostres etapes educatives

Educació infantil

Oferim un aprenentatge personalitzat dels nostres nens i nenes, respectant el seu ritme d’aprenentatge. Amb eines com la imaginació, la creativitat i les emocions, treballem la lectura, l’anglès i els projectes col·laboratius.

Educació Primària

Treballem perquè els nostres alumnes adquireixin les habilitats i estratègies necessàries per ser competents en qualsevol situació. A més, els oferim espais d’aprenentatge perquè esdevinguin autònoms, empàtics i solidaris.

Educació secundària

Aconseguim que els nois i noies potenciïn el seu desenvolupament amb sentit crític, empatia i gust per l’aprenentatge de llengües estrangeres. El valor de la solidaritat també hi està molt present de la mà de projectes humanitaris i educatius.

Escola ACESCO

C/ Bailèn, 6
08150 Parets del Vallès, Barcelona
93 562 16 24 · acesco@acesco.cat