Menjador

Lunch & activity time: Projecte de Migdia amb menjador i cuina pròpia. Al llarg d’aquest curs inaugurarem aquest nou servei, que tindrà en compte tot el temps de dinar i de lleure, en companyia de monitors en llengua anglesa que ens ajudaran a gaudir d’aquest moment del dia.

Matiners i permanències

l’escola és oberta des de les 7:45 i fins les 18h. per tal de satisfer les necessitats de les famílies ACESCO. Afavorir que els pares i mares que treballen puguin anar tranquils a la feina és important per a l’escola.

Matiners: 7:45h-9h, Permanències de tarda: 17-18h.

Extraescolars

Robòtica, Dansa moderna, Escola de música, Dibuix i Pintura, Escacs...són les extraescolars que oferim hores d’ara, però des de la vocació de renovar-les cada any per acostar-nos a les necessitats dels nostres alumnes i per innovar en educació.

Escola de música

Concertante, acadèmia internacional de música, en col·laboració amb ACESCO i EMPREMTA, convertirà els migdies en moments molt especials per a formar-se en aquesta disciplina artística.

Summer Camp

Casal d’estiu en llengua anglesa fins a finals de juliol. Matí i tarda. Amb servei de menjador, sortides i grans experiències per als nostres alumnes més joves. Cada any tractarà un tema diferent que faci de fil conductor de totes les activitats.

Diploma dual

En col·laboració amb ACADEMICA, institució americana i multinacional, els nostres alumnes de 3r i 4t d’ESO poden accedir online a les activitats lectives que els permetran, en 3 o 4 anys, obtenir el Batxillerat Americà mentre acaben el Batxillerat a un centre del nostre país. Uns estudis complementaris que permeten als alumnes millorar el seu anglès alhora que desenvolupen les seves destreses comunicatives, tant oral com escrita.

Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres