Sila Rodriguez, Presenta la seva primera novel·la.

L’Escola Acesco s’enorgulleix d’anunciar que la seva professora d’Infantil i de Primaria, Sílvia Pinilla (Sila Rodriguez)   ha presentat la seva primera novel·la titulada “Amelia”.

La presentació va tenir lloc a la sala d’exposicions de la biblioteca de Can Rajoler de Parets, on es van reunir amics, familiars i amants de la literatura.

La novel·la, escrita per la professora, és una obra de ficció romàntica que també inclou elements de thriller. És una història apassionant que enganxa el lector des de la primera pàgina i que mostra la passió de l’autora per la literatura.

Des de l’Escola Acesco, estem molt orgullosos que els nostres mestres puguin fer realitat els seus somnis i publicar les seves pròpies obres. Aquest és un èxit important que reflecteix l’esforç i la dedicació de la professora per l’escriptura i la literatura.

La presentació d'”Amelia” va ser un èxit rotund, amb elogis per part dels assistents i de la crítica literària. Esperem que aquest sigui el primer de molts llibres més per a la nostra talentosa professora i per a altres membres de la nostra comunitat escolar.

Felicitem la nostra professora de Primària pel seu èxit i li desitgem el millor en la seva carrera literària!

Podeu comprar la novel·la  “Amelia” a l’Escola Acesco durant la celebració de la Diada de Sant Jordi i en altres llibreries de Parets on també estarà disponible.

 

   

   

Altres notícies

Veure totes